• Hasil yang terbukti
  Rambut yang sihat bermula dari
  kulit kepala yang sihat
  Harga yang berpatutan
  Selamat untuk wanita mengandung
  & kanak-kanak
 • 4 Rahsia Rambut yang Sihat
  LIN ZHI
  GINSENG
  DANG GUI
  HE SHOU WU
 • Origin menyediakan perkhidmatan
  rawatan penjagaan rambut yang
  selamat, sihat, semula jadi dan
  produk penjagaan rambut kepada
  pengguna yang menghadapi masalah
  rambut putih, keguguran rambut dan
  masalah kulit kepala berminyak
 • RAWATAN RAMBUT HERBA
   Mengawal kulit kepala berminyak
   Mempercepatkan pertumbuhan rambut baru
   Menutupi rambut beruban
   Merawat masalah kelemumur
   Merawat masalah keguguran rambut
   Memperbaiki keadaan rambut
 • 健康头皮,食疗互补 Sun, Dec 17, 2017, 12:00pm to 5:00pm

   Galaxy Hotel
  No. 42 Lorong Tambun Permai 1,
  Pusat Perniagaan Tambun Permai,
  14100 Simpang Ampat, Penang, Malaysia.
   Ms. Florence Kee
   +6012-482 3563

Origin Herbal Hair Treatment diasaskan oleh Puan Cheah Bee Chew (Bee Choo) pada tahun 2000. Ia mengamalkan formula tradisional dengan menggunakan 100% herba semulajadi tanpa sebarang campuran bahan kimia atau pengawet dalam menghasilkan Produk Pes Herba. Produknya direka khusus untuk meningkatkan keadaan rambut.

Perniagaan Puan Cheah ini bermula di Singapura. Bermula di rumah dengan satu alat stim rambut dan satu kerusi sahaja. Selepas beberapa tahun beliau telah mendapat kepercayaan daripada pelanggan. Perniagaan yang berasas dari rumah itu kemudiannya dipindahkan ke sebuah kedai yang lebih besar, mewujudkan lima lagi kedai di Singapura, 48 francais atau pemegang lesen di Malaysia dan negara-negara asia yang lain seperti Indonesia, Thailand, Taiwan, Filipina dan Hong Kong.

Perkhidmatan Kami

Sebagai rakan dan penasihat yang profesional kepada masalah rambut anda, kami sentiasa memberi cadangan, rawatan, pemantauan dan nasihat yang berkaitan dengan masalah rambut anda.

APA YANG KAMI LAKUKAN UNTUK ANDA

Proses rawatan kami dilengkapi dengan alat microspik untuk menganalisis kulit kepala. Prosedur penganalisisan kulit kepala ini adalah bagi memudahkan kami memantau keadaan kulit kepala dan masalah rambut pelanggan sebelum dan selepas rawatan dijalankan.

Perkhidmatan penganalisisan kulit kepala kini boleh didapati di semua cawangan Origin Herbal Hair Treatment.

MENGAPAKAH KAMI

Cuaca di kebanyakkan Negara Asia adalah panas dan lembap. Oleh itu, orang mudah berpeluh dan ia menjadi penyumbang kepada kulit kepala berminyak yang akhirnya membawa kepada masalah keguguran rambut. Oleh itu, Rawatan Bee Choo menyasarkan penyelesaian masalah kulit kepala berminyak.

Melalui rawatan herba kami, pelanggan mendapati kurang rambut gugur dan kulit kepala berminyak hanya selepas dua kali rawatan sahaja. Hal ini kerana, kami telah meningkatkan kualiti dalam menghasilkan pes herba kami supaya menjadi lebih bermutu. Kini pelanggan kami boleh melihat kesan rawatan dalam hanya dua kali rawatan sahaja berbanding empat hingga lima kali rawatan sebelum ini.

Produk Kami

treatment process

ANALISIS RAMBUT

Pusat rawatan kami dilengkapi dengan peranti analisis mikrospik kulit kepala terkini dari korea yang boleh melihat sehingga 300 kali ganda dari penglihatan dengan mata kasar. Prosedur analisis kulit kepala yang ditetapkan ini meningkatkan pemantauan semasa proses rawatan keatas pelanggan.

RAWATAN RAMBUT

Pes yang digunakan semasa rawatan adalah dari 100% Herba Cina. Keseluruhan proses mengambil masa 2 jam termasuk menyapu pes, stim, membasuh dan menunggu.

PRODUK

Produk kami terdiri daripada krim rambut, Tonik rambut, Minyak, Syampu dan perapi yang sesuai untuk semua jenis rambut.

Testimonials

* klik pada kandungan untuk berhenti seketika untuk membaca.

Anugerah